Fondant Glazura Cacao

Se utilizeaza la glazurarea prajiturilor si torturilor cu gust de cacao. Are gust natural de cacao fiind foarte bun pentru glazurarea amandinelor si a altor prajituri. Avand o umiditate de 7% este foarte consistent si rezistent pe prajituri asigurand in acelasi timp un aspect uniform si lucios

f1 fondant glazura cacao 1.jpgf1 fondant glazura cacao 2.jpgf1 fondant glazura cacao 3.jpgf1 fondant glazura cacao 4.jpg
 

Fondant Glazura Alb

Se utilizeaza la glazurarea prajiturilor si torturilor albe. Avand o umiditate de 7% este foarte consistent si rezistent pe prajituri asigurand in acelasi timp un aspect uniform si lucios.

f2 fondant glazura alb 1.jpgf2 fondant glazura alb 2.jpgf2 fondant glazura alb 3.jpgf2 fondant glazura alb 4.jpg
 

Fondant Glazura Nes

Se utilizeaza la glazurarea eclerelor sau a prajiturilor cu nes. Avand o umiditate de 7% este foarte consistent si rezistent pe prajituri asigurand in acelasi timp un aspect uniform si lucios.

f3 fondant glazura nes 1.jpgf3 fondant glazura nes 2.jpg
 

Fondant Glazura Ciocolata

Se utilizeaza la glazurarea prajiturilor si torturilor cu gust de ciocolată. Are gust natural de cicolată fiind foarte bun pentru glazurarea torturiloer si a altor prajituri. Avand o umiditate de 7% este foarte consistent si rezistent pe prajituri asigurand in acelasi timp un aspect uniform si lucios

f4 fonfant glazura ciocolata.jpg  
 

Fondant Umplutura Alb

Se utilizeaza in umpluturi, avand o umiditate de 12% asigura consistenta cremelor albe. Satisface gusturile cele mai rafinate si aplicatiile celor mai pretentiosi.

f1 fondant umplutura alb.jpg  
 

Fondant Umplutura Cacao

Se utilizeaza in umpluturi, avand o umiditate de 12% asigura consistenta cremelor de cacao. Satisface gusturile cele mai rafinate si aplicatiile celor mai pretentiosi.

f6 fondant umplutura cacao si nes.jpg  
 

Fondant Alte Tipuri

Avand o umiditate de 7% este foarte consistent si rezistent pe prajituri asigurand in acelasi timp un aspect uniform si lucios, diferite arome si culori..


 

Copyright 2011 MDV TM Prod. Toate drepturile rezervate. Creat de ARTISZ